Cовременные марки автомобилей

7 причин орендувати авто, поки ваша машина в ремонті

 

Поломки майже завжди несподівані. У планах робочі поїздки, виїзд на пікнік, купа важливих справ. Оптимальний варіант розв'язання проблеми – оренда авто Київ, Харків, Одеса, Чернівці – у будь-якому з великих міст України є офіс компанії NarsCars. Чим вигідна така оренда?

Парк 170+ машин

Економклас, комерційні авто, мінівени, позашляховики, електромобілі, кабріолети та транспорт представницького класу – вибір є для будь-якої ситуації. Почуваєте себе невпевнено на механіці – вам підберуть інший автомобіль на автоматичній коробці. 

На сайті НарсКарс легко підібрати потрібну модель:

  • бюджетну чи преміумкласу;
  • бажаної потужності, з конкретними опціями;
  • з необхідною кількістю пасажирських місць.

Знайомство з новинками автопрому

Плануєте заміну сімейного седана на нову модель? Шанс влаштувати тест-драйв іншого авто не порушуючи звичний ритм життя є вже зараз. Без настирливих продавців та скептиків-приятелів оцініть маневровість, економічність, прохідність, комфорт та місткість багажника. Кілька днів знайомства допоможуть прийняти правильне рішення.

Прокат Kia Rio 2021 фото 1

Дешевше за таксі

Чинник, важливий як приватним особам, так і компаніям. Правило просте: чим довший термін оренди, тим нижче добові витрати орендаря. З онлайн-замовленням клієнт економить до 15%. Перед замовленням транспортного засобу зверніть увагу на актуальні акційні пропозиції. Є знижки до 10% за добу прокату. На запит клієнта компанія надасть дитяче крісло, навігатор, відеореєстратор.

Надійніше за каршеринг

Стан транспортних засобів у каршерингових пунктах перевіряється нерегулярно. НарсКарс видає в користування тільки ті автомобілі, які пройшли техогляд, незалежно від строку оренди – потрібна вам машина на декілька годин чи на пів року з правом викупу.

Страхування включено у вартість

ОСЦПВ та КАСКО включені до ціни, ніяких додаткових витрат немає. У випадку ДТП клієнт зобов'язаний попередити офіс про неприємну подію та не залишати місце аварії до врегулювання ситуації Європротоколом чи співробітниками поліції.

Оптимізація оподаткування

NarsCars укладає з юридичними особами договір як платник ПДВ. Весь час використання орендованого автомобіля бухгалтер включає у видаткову частину фінансової звітності: фірма-орендар знижує податкове навантаження.

Жодних витрат на обслуговування авто

Орендар отримує транспортний засіб у справному стані у пункті прокату або у зазначеній замовником точці. Заміна шин, мастила, хімчистка салону, плановий техогляд, інша рутина автовласників – завдання НарсКарс. Клієнт стежить тільки за рівнем палива та зарядом електродвигуна.