Cовременные марки автомобилей

Вода ⎼ здоров'я та енергія у кожен будинок

Достатній рівень рідини в організмі є незамінною умовою нормальної роботи всіх систем тіла. Дорослим необхідно щодня вживати не менше 1,5 л питної води без урахування напоїв та рідких страв. У теплу пору року, при підвищених фізичних навантаженнях кількість збільшується. У сучасних умовах вільний доступ до чистої рідини для пиття є проблематичним. Більшість джерел не відповідають вимогам, перебувають географічно надто далеко, а купувати продукцію в супермаркетах не зручно та дорого. Ефективно вирішити проблему допоможуть спеціалізовані служби доставки з гнучким графіком, гарним сервісом та вигідною ціновою політикою.

 

Унікальні властивості води

Вода ⎼ неорганічна сполука, що складається з 2 атомів водню та 1 кисню. Атоми в молекулі поєднуються за допомогою електронів. Рідина є універсальним розчинником, без якого неможливий повноцінний обмін речовин. Всі мінерали, мікроелементи асимілюються в ній, вбираються в кров (містить не менше 83% вологи) і проникають крізь мембрани клітин.

 

Чиста питна вода зі збалансованим складом приносить організму неоціненну користь:

  • надає сили (запобігає втомі, занепаду сил);

  • стимулює роботу мозку;

  • пригнічує почуття голоду;

  • нормалізує роботу травної системи;

  • оптимізує метаболізм;

  • омолоджує шкіру.

Щоб точно розрахувати кількість рідини, яка потрібна для повноцінної роботи тіла, можна скористатися формулою ⎼ вагу множимо на 0,03, отримавши потрібне значення в літрах. Оптимальною температурою для вживання вважають кімнатну або близько 40 градусів. Холодна вода вимагає додаткових ресурсів організму для нагрівання, забирає енергію нирок, викликає спазм судин стінок шлунка, що провокує додаткове вироблення слизу, уповільнення травлення. Професійна доставка води Київ допоможе ефективно організувати питтєвий режим вдома чи на роботі. Більшість компаній також пропонують корисні аксесуари (підставки для бутлів, електричні, механічні помпи та ін.) по вигідній ціні.

Що важливо врахувати, вибираючи бутильовану воду

Усе живе містить 60-98% води. Якісна рідина з оптимальним співвідношенням мікроелементів, мінералів швидко відновить дефіцит, додасть енергії, ресурсів для нормальної роботи всіх органів. Бутильована продукція є зручною для використання вдома або в умовах офісу. Її характеристики регулюються Санітарними правилами та нормами 2.2.4-171-10. Згідно регламенту рідина для пиття, приготування їжі повинна відповідати встановленим вимогам, відповідати біологічній, хімічній, радіаційній безпеці.

 

Гігієнічна оцінка базується на кількох групах показників:

  • епідемічні (мікробіологічні, паразитарні);

  • санітарно-хімічні (органолептичні, фізико-хімічні, санітарно-токсикологічні);

  • радіаційні.

Для мінеральних лікувальних, столових с терапевтичною дією встановлені окремі регламенти. Покупка бутильованої питної продукції від перевіреного постачальника дозволить бути впевненим у якості, користуватися відмінним сервісом. Хороший продукт має нейтральний, свіжий смак без неприємного запаху, присмаку, каламутності, з оптимальним рівнем мінеральних речовин. Перед замовленням партії води варто уточнити наявність документів з лабораторії, де зафіксовано склад, можливість ознайомитись з ними, гнучкість графіка та наявність додаткових послуг.

Джерело: hz-voda.com.ua